additional reading tokyo hot busty aubrey kate on massage table. european babe gets licked. phim heo angelina valentine tattooed vixen. http://desigirlsfuckvidz.com

💉 Health🦠Coronavirus

MoPH reports three more deaths from coronavirus and 1993 new cases

وزارة الصحة العامة تسجل ثلاث حالات وفاة بسبب فيروس كورونا و١٩٩٣ حالة إصابة جديدة 

QNA – Doha:

The Ministry of Public Health today announced the registration of 1993 new confirmed cases of corona virus (Covid-19), ​with 5205 people having recovered from the disease in the last 24 hours, bringing the total number of recovered people in the State of Qatar to 20,604 cases. The Ministry also announced 3 new deaths from the virus.

The reason for the large increase in the number of recoverers is due to the application of the latest international recommendations regarding criteria for recovering from Covid-19 infection, which was approved by the Ministry of Public Health.

The total number of positive COVID-19 cases recorded in Qatar till now stands at 52907 and there are 32267 active cases under treatment. So far, 36 people died from the coronavirus in Qatar. Ministry conducted 5864 tests in last 24 hours taking the total tests done so far to 212897 tests.

Over the last 24 hours, the Ministry also recorded 20 new patients being admitted to intensive care due to the virus, bringing the total number of cases that currently in intensive care to 216.

The Ministry states that the new cases are due to expatriate workers who were infected with the virus as a result of contact with individuals who were previously infected, in addition to recording new cases of infection among groups of workers in different regions. The new cases have been identified after conducting investigations by the research and investigation teams of the Ministry of Public Health that contributed to early detection of cases.

Cases of infection have also increased among citizens and residents as a result of contact with infected family members who had been infected in the workplace or through visits and family gatherings.

The new confirmed cases of infection have been introduced to complete isolation in the various medical facilities in the country, where they receive the necessary healthcare according to the health status of each case.

The Ministry of Health revealed that infections doubled due to family gatherings and visits between friends and extended families, and people ignoring the preventive measures recommended by the concerned authorities; the most important of which is staying at home and maintaining social distance.

The Ministry stated that the three new deaths recorded today belong to people aged 84, 48 and 65 years, who were suffering from chronic diseases and received treatment in intensive care. The Ministry of Public Health extends its sincere condolences and great sympathy to the families of the deceased.

Anyone who has symptoms of COVID-19 should either quickly contact the 16000 helpline or go directly to one of the designated health centers for testing the virus. This is important as the earlier the disease is detected the easier it will be to receive the right treatment and recover from it.​

The four main testing centers are:

Muaither Health Centre
Rawdat Al Khalil Health Centre
Um Slal Health Centre; and
Al Gharaf​a Health Centre

The Ministry of Public Health states that Qatar is still in the peak phase of the virus outbreak, which is seeing a rise in the number of infections recorded daily, and therefore it is necessary to adhere to, more than ever before, the preventive measures and social measures recommended.

The Ministry also stresses the importance for the elderly or those suffering from chronic diseases and their family members to follow strict measures to reduce the chances of infection, including refraining from social visits.

The Ministry of Health stresses that because the coronavirus outbreak is at the peak stage in Qatar, it is important not to leave the house except for when absolutely essential. It also stresses the importance of adhering to all measures to protect against virus infection, including maintaining social distancing both in the workplace and public places, as well as wearing a medical mask and avoiding social visits to reduce the risk of contracting the virus.

الدوحة – قنا:

أعلنت وزارة الصحة العامة اليوم عن تسجيل 1993 حالة إصابة جديدة مؤكدة بفيروس كورونا (كوفيد-19)، وتعافي 5205 أشخاص من المرضى وذلك في الأربع والعشرين ساعة الأخيرة، ليصل إجمالي عدد حالات الشفاء في دولة قطر إلى 20604 حالات، بالإضافة إلى تسجيل 3 حالات وفاة بسبب الفيروس.

ويعود سبب الزيادة الكبيرة في عدد المتعافين الى تطبيق آخر التوصيات العالمية فيما يتعلق بمعايير التعافي من الاصابة بكوفيد-19 والتي تم اعتمادها من قبل وزارة الصحة العامة.

كما سجلت الوزارة خلال الـ24 ساعة الأخيرة، إدخال 20 حالة للعناية المركزة بسبب المضاعفات الصحية الناتجة عن الاصابة بالفيروس، ليصل بذلك مجموع الحالات التي تتلقى الرعاية الطبية في العناية المركزة حاليا إلى 216 حالة.

وأوضحت وزارة الصحة في بيان لها، أن الحالات الجديدة المصابة بالفيروس تعود لأشخاص من العمالة الوافدة كانوا قد أصيبوا نتيجة مخالطتهم لأفراد تم اكتشاف إصابتهم سابقا بالإضافة لتسجيل حالات إصابة جديدة بين مجموعات من العمالة في مناطق مختلفة وذلك خلال إجراء فحوصات استقصائية من قبل فرق البحث والتقصي التابع لوزارة الصحة الأمر الذي أسهم في الكشف المبكر عن الحالات.

كما ارتفعت حالات الاصابة والعدوى بالفيروس بين المواطنين والمقيمين وذلك نتيجة مخالطتهم لمصابين من أفراد أسرهم الذين كانوا قد أصيبوا بدورهم في مكان العمل أو من خلال الزيارات والتجمعات العائلية.

وتم إدخال الحالات المؤكد إصابتها للعزل الصحي التام في مختلف المرافق الطبية بالدولة، حيث يتلقون العناية الصحية اللازمة حسب الوضع الصحي لكل حالة.

وكشفت وزارة الصحة أن الإصابات بين المواطنين والمقيمين شهدت ارتفاعا حيث تضاعفت أعداد المصابين نتيجة العدوى التي انتقلت بين الأفراد بسبب التجمعات العائلية والتزاور بين والأصدقاء والأسر الممتدة وتجاهلهم الاجراءات والتدابير الوقائية الموصى بها من قبل الجهات المعنية بالدولة وأهمها البقاء في المنزل وعدم التزاور والحفاظ على التباعد الاجتماعي.

وأفادت الوزارة بأن حالات الوفاة الجديدة المسجلة اليوم تعود لأشخاص يبلغون من العمر 84 عاما و48 عاما و65 عاما حيث كانوا يعانون من أمراض مزمنة، وتلقوا الرعاية الطبية اللازمة في العناية المركزة.. وتتقدم وزارة الصحة العامة بخالص العزاء وعظيم المواساة لأسر المتوفين.

وحثت وزارة الصحة العامة أي شخص لديه أعراض الإصابة بفيروس (كوفيد-19) إلى سرعة الاتصال بخط المساعدة الموحد ( 16000)، أو التوجه لأحد مراكز الفحص عن الفيروس، حيث أنه كلما كان الكشف عن المرض مبكرا كان العلاج أسهل وفرص التعافي منه أكبر وأسرع.

وتشمل مراكز الفحص الرئيسية كلا من مركز معيذر الصحي، ومركز روضة الخيل الصحي، ومركز أم صلال الصحي، ومركز الغرافة الصحي.

وذكرت وزارة الصحة أن دولة قطر لا تزال حاليا في مرحلة ذروة تفشي الفيروس والتي تشهد عادةً ارتفاعاً في عدد الاصابات المسجلة يوميا، ولذلك فإنه من الضروري التقيّد أكثر من أي وقت مضى بالتدابير الوقائية واجراءات التباعد الإجتماعي الموصى بها.

كما أكدت على أهمية أن يقوم كبار السن أو الذين يعانون من أمراض مزمنة وأفراد أسرهم باتباع سبل واجراءات الوقاية المشددة لتقليل احتمال خطر الإصابة بالفيروس لدى فئتي كبار السن وأصحاب الامراض المزمنة والعمل على حمايتهم من العدوى وذلك من خلال الامتناع عن الزيارات الاجتماعية.

وشددت أنه مع وصول تفشي فيروس كورونا مرحلة الذروة في دولة قطر، فإنه من الضروري عدم الخروج من المنزل إلا للضرورة القصوى مع التأكيد على أهمية الالتزام بكافة الإجراءات والتدابير الوقائية لحماية أنفسهم من عدوى الفيروس ومنها المحافظة على البعد الاجتماعي والمسافة الآمنة من الآخرين بما في ذلك في مكان العمل والأماكن العامة واستخدام الكمام الطبي وتجنب الزيارات الاجتماعية للتقليل من احتمال الإصابة بالفيروس.

يشار إلى أن الوزارة خصصت صفحة على موقعها الالكتروني للاطلاع على آخر المعلومات والارشادات المتعلقة بفيروس (كوفيد-19).

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wild fingering with love tunnel fucking.website
free xxx
sextop yaela vonk and kyla.

Back to top button