additional reading tokyo hot busty aubrey kate on massage table. european babe gets licked. phim heo angelina valentine tattooed vixen. http://desigirlsfuckvidz.com

💉 Health

MoPH closes five private health centers for continuing with non-emergency services

الصحة تغلق 5 مراكز طبية خالفت قرار إيقاف الخدمات الصحية غير الطارئة

QNA – Doha:

The Ministry of Public Health closed five private medical centers and referred them to the Health Prosecution for violating the decision to suspend some non-emergency health services in private health facilities, as part of precautionary measures to combat the Covid-19 epidemic and to ensure the safety of patients and medical workers.

The Ministry detected the violations during its inspection visits to health facilities in the country.

At it weekly meeting on April 29, the cabinet had decided to extend suspension of non-emergency medical services in private health facilities, including dental clinics, dermatology and laser clinics, plastic surgery clinics and surgeries, with the exception of emergency cases.

It was also decided to extend the suspension of services of diet and nutrition centers, physiotherapy clinics, complementary (alternative) medicine, home healthcare services, except for long-term nursing contracts, and health centers for people with special needs.

The cabinet has decided that the Minister of Public Health may permit any of these private health facilities to provide some of their medical services if possible through modern means of communication.

On March 28, the Ministry of Public Health had issued a circular requiring all private health facilities in the country to suspend non-emergency services.

الدوحة – قنا:

أعلنت وزارة الصحة العامة عن إغلاق خمسة مراكز طبية خاصة وإحالتها إلى نيابة الصحة لمخالفتها قرار إيقاف بعض الخدمات الصحية غير الطارئة في المنشآت الصحية الخاصة وذلك ضمن الإجراءات والتدابير الاحترازية في سبيل مكافحة وباء (كوفيد-19) ولضمان سلامة المرضى والعاملين في القطاع الطبي.

وكانت الوزارة قد ضبطت المخالفات خلال الزيارات التفتيشية التي تنفذها على المنشآت الصحية في الدولة.

يذكر أن مجلس الوزراء قرر في اجتماعه في 29 أبريل الماضي استمرار إيقاف تقديم الخدمات الطبية في المنشآت الصحية الخاصة باستثناء الحالات الطارئة وذلك على النحو التالي.. عيادات الأسنان، وعيادات الجلدية والليزر، وعيادات جراحة التجميل، والعمليات الجراحية.

كما تضمن قرار مجلس الوزراء كذلك استمرار إيقاف تقديم الخدمات الطبية في المنشآت الصحية الخاصة التالية: مراكز الحمية والتغذية، وعيادات العلاج الطبيعي، والطب التكميلي (البديل) بأنواعه المختلفة، والخدمات الصحية المنزلية ما عدا العقود طويلة الأمد الخاصة بالتمريض، والمراكز الصحية لذوي الاحتياجات الخاصة.

وتضمن القرار أنه يجور لوزير الصحة العامة السماح لأي من هذه المنشآت الصحية الخاصة تقديم بعض خدماتها الطبية التي يمكن تقديمها عن طريق وسائل الاتصال الحديثة.

وكانت وزارة الصحة العامة قد أصدرت في 28 مارس الماضي قرارا يلزم المنشآت الصحية الخاصة في الدولة بإيقاف بعض الخدمات الصحية غير الطارئة.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wild fingering with love tunnel fucking.website
free xxx
sextop yaela vonk and kyla.

Back to top button